Hoe kan ik een dataset uploaden in DataverseNL?

Gewijzigd op Di, 21 Dec, 2021 om 9:44 AM

Ga na het inloggen naar de (sub)dataverse van je instelling. Klik aan de rechterkant van de pagina op de knop ‘Add data’ om een nieuwe dataset of subdataverse aan te maken. Toestemming om een dataset of subdataverse aan te maken kan per instelling anders geregeld zijn. Als je geen knop ‘Add data’ op het scherm ziet, moet je je lokale DataverseNL-beheerder verzoeken je de nodige rechten te verlenen.
Onder tabblad contact op https://dataverse.nl/ vind je de contactgegevens per instelling.