Ik vertrek bij mijn instelling. Houd ik toegang tot mijn dataset?

Gewijzigd op Di, 21 Dec, 2021 om 9:48 AM

Dat is mogelijk, maar je hebt wel een nieuw account nodig met een actief e-mailadres. Koppel dit nieuwe account aan je dataset met dezelfde rol als je huidige institutionele account. Als je hiervoor geen toestemming hebt, kun je de hulp inroepen van je lokale DataverseNL-beheerder. De contactgegevens per instelling vind je op de DataverseNL website https://dataverse.nl/ onder het tabblad 'contact'.