Hoe krijg ik toegang tot mijn dataset in DataverseNL via het Open Science Framework (OSF)?

Gewijzigd op Di, 21 Dec, 2021 om 9:48 AM

Als Dataverse voor je OSF-project is ingeschakeld, kunnen  mensen die met je samenwerken bestanden bekijken, downloaden en uploaden  van een Dataverse-dataset. Medewerkers aan je project hebben dan toegang tot gepubliceerde en conceptversies van je dataset, maar alleen de meest recente release wordt openbaar gemaakt bij je OSF-project. Volg deze instructies om DataverseNL te koppelen aan OSF: https://help.osf.io/hc/en-us/articles/360019737314-Connect-Dataverse-to-a-Project.