Hoe kan ik mijn data uploaden zonder mijn oorspronkelijke mappenstructuur kwijt te raken?

Gewijzigd op Di, 21 Dec, 2021 om 9:48 AM

Als je de mappenstructuur bij het uploaden intact wilt laten, moet je je data als .zip-bestand uploaden. Als het geüploade .zip-bestand een mappenstructuur bevat, houdt Dataverse die structuur in stand. De plaats van een bestand binnen de mappenstructuur wordt in de metadata aangegeven als File Path. Wanneer iemand de inhoud van de dataset downloadt, blijft de mappenstructuur behouden en staan de bestanden op hun oorspronkelijke plaats.

Nadat je je data hebt opgeslagen, kun je het File Path altijd bewerken om de mappenstructuur te wijzigen.

Als je meerdere .zip-bestanden uploadt naar één dataset, worden identieke submappen uit verschillende .zips samengevoegd wanneer een gebruiker de volledige dataset downloadt.